Informatie BIAB


BIAB staat voor Builder In A Bottle. Deze behandeling is bedoeld voor de natuurlijke nagels. Tegenwoordig hebben we namelijk zoveel mooie producten, waarmee je de natuurlijke nagel goed kunt versterken; dat je eigenlijk geen kunstnagel meer nodig hebt. De BIAB treatment is eigenlijk een vervanger van de kunstnagel. Tenzij je natuurlijk een verlenging wilt, natuurlijk. Dan gaan we nog altijd voor een kunstnagel.

Na 2/3 behandelingen zijn je nagels gegroeid en heb je eigen je kunstnagel resultaat zonder daarvoor acryl te gebruiken. 


Nazorg en don'ts 

Wees de eerste 24 uur na de behandeling extra voorzichtig en vermijd hitte (sauna, zonnebank, heet bad). Gebruik elke dag nagelriemolie – dit houdt je nagels gehydrateerd, stimuleert groei en zorgt ervoor dat het product goed aan de nagel blijft vastzitten. Als je gaat schoonmaken (de badkamer bijvoorbeeld), gebruik dan altijd rubberen handschoenen. Was je handen als je in contact bent geweest met chloor, insectenspray of zonnebrandcrème. Als je het product van je nagels af wilt halen, ga dan altijd terug naar de salon."

"Qua don'ts … Vermijd lange periodes in het water (zwemmen, schoonmaken, in bad zitten), gebruik je nagels nooit als gereedschap (tandenstoker, schroevendraaier …) en ga niet aan de lak trekken als het loslaat, want dan kun je je natuurlijke nagel beschadigen. Vijl niet zelf je nagels bij, dan verwijder je het laagje dat de nagels heeft 'dichtgeseald' en laat daarna alles sneller los."